Enhansment

for a change...                                  

Over Hans Heijnen

Hans Heijnen (1967) heeft ruim 20 jaar project management ervaring. Als scheikundig ingenieur uit Delft ging hij bij Akzo Nobel Chemicals en daarna bij Unilever al snel projecten leiden. In 2000 maakte hij de overstap naar de Internetwereld en vervolgens heeft hij bij Lost Boys en Tam Tam gewerkt als project manager en manager operations. Vijf jaar later startte hij bij zakenbank NIBC. 

Binnen NIBC heeft Hans gewerkt als senior project manager en als manager Project Delivery. In die hoedanigheid heeft hij verschillende projecten en programma's succesvol gemanaged, waarvan de greenfield realisatie van online spaarbank NIBC Direct de meest in het oog springende was. Begin 2012 heeft hij besloten voor zichzelf te beginnen en zag Enhansment het levenslicht. Sindsdien heeft hij onder andere gewerkt voor ABN AMRO, de Nationale Hypotheekgarantie en bij woningcorporaties namens cegeka-dsa.

Hoewel Hans Prince2 practitioner en MSP (Managing Successful Programs) gecertificeerd is en veel kennis heeft van bancaire processen, weet hij vooral het verschil te maken in projecten door zijn pragmatische aanpak en het faciliteren van goed teamwerk. Hij is enthousiast om projecten op een scrum/agile wijze aan te pakken en is ook gecertificeerd scrum master en product owner.

Hans woont in Delfgauw, is getrouwd en heeft 2 kinderen. Zijn hobbies zijn voetbal, fietsen, catamaran zeilen en fotografie. 

Voor meer informatie over Hans Heijnen, zie aanbevelingen en zijn curriculum vitae. 


 

CV Hans Heijnen
sept 2019 (NED)
CV_Hans_HEIJNEN_sep2019 NL v1.0.pdf (148.65KB)
CV Hans Heijnen
sept 2019 (NED)
CV_Hans_HEIJNEN_sep2019 NL v1.0.pdf (148.65KB)