Enhansment 
for a change......                                 

Over Hans Heijnen

Hans Heijnen (1967) heeft ruim 25 jaar project management ervaring en is de laatste jaren succesvol als interim manager. 

Als scheikundig ingenieur uit Delft ging hij bij Akzo Nobel Chemicals en daarna bij Unilever al snel projecten leiden. In 2000 maakte hij de overstap naar de Internetwereld en vervolgens heeft hij bij Lost Boys en Tam Tam gewerkt als project manager en manager operations. Vijf jaar later startte hij bij zakenbank NIBC, waar hij gewerkt heeft als manager Project Delivery.  

Begin 2012 heeft hij besloten voor zichzelf te beginnen en zag Enhansment het levenslicht. Sindsdien heeft hij onder andere gewerkt voor ABN AMRO, de Nationale Hypotheekgarantie, Stater en bij woningcorporaties namens cegeka-dsa.

Hans is een echte change leader, die graag het verschil maakt. In de woorden van een directe collega: "Hans weet de mensen om zich heen vertrouwen te geven om het beste uit zichzelf te halen. Hij brengt beweging vanuit rust en is uitermate sterk in het verbinden van mensen. Hij is binnen de samenwerking altijd op zoek naar een win/win situatie en weet hierbij een sterke focus op resultaat te behouden."

Hans woont in Delfgauw, is getrouwd en heeft 2 kinderen. Zijn hobby's zijn voetbal, fietsen, catamaran zeilen en fotografie. 

Voor meer informatie over Hans Heijnen, zie aanbevelingen en zijn curriculum vitae. 

CV Hans Heijnen (English)
January 2023 (ENG)
CV Hans Heijnen Jan 2023 ENG.pdf (146.58KB)
CV Hans Heijnen (English)
January 2023 (ENG)
CV Hans Heijnen Jan 2023 ENG.pdf (146.58KB)
CV Hans Heijnen
Januari 2023 (NED)
CV Hans Heijnen jan 2023 NL.pdf (147.75KB)
CV Hans Heijnen
Januari 2023 (NED)
CV Hans Heijnen jan 2023 NL.pdf (147.75KB)